Zdravím, zlatíčka!

Poslední článek jsem věnovala tomu, kterak se mi neosvědčilo seznamování přes internet. To, že jsem několikrát narazila na pěkného blbce, mě docela odradilo od podobných pokusů. V komentářích od vás, za které mnohokrát děkuju, jsem se ale dočetla o tom, jak se vám na seznamce podařilo najít kamaráda či přítele a rozhodla jsem se, že jim dám ještě jednu poslední šanci. 

A světe div se, zatím slavím úspěch! Hned během několika prvních minut jsem narazila na sympaťáka, se kterým jsem šla ven, a od té doby se vídáme. A protože bydlí ve vedlejším městě, nenastal ani žádný problém ohledně vzdálenosti a domluvě, kde a kdy se sejít. Prostě napsal a šli jsme se projít, objevili společnou oblibu v dobré kávě a šlo to samo. Podnikli jsme pár super výletů a užíváme si spoustu srandy. Jak to s námi bude pokračovat, kdo ví? Není důležité hledět do daleké budoucnosti, zatím bohatě stačí soustředit se na přítomnost a užívat si těch hezkých momentů, které v téhle době všichni potřebujeme.

Takže tímto článkem bych chtěla jen opravit svůj původní názor na to, že na internetu jsou jen blbci. Jsou tam i normální kluci, jen je potřeba oddělit zrno od plev. Hodně štěstí, pokud podobně hledáte nějakou spřízněnou duši či jen kamaráda na výlety a zkrácení dlouhých zimních večerů. 


Vaše Lucka

13 Komentáře

  1. To je báječné! Přeji hodně štěstí. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je super! :) Gratuluju a doufám, že vám to bude klapat i dál :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem moc ráda, že jsi našla jehlu v kupce sena. Určitě to nebylo jednoduché, ale důležité je, že se povedlo :) a ještě z vedlejšího města? To je super! Moc Ti to přeju :)
    Leník

    OdpovědětVymazat
  4. No, vidíš! To je přesně můj názor na seznamky :) Tak snad to s ním půjde i nadále!

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je super zpráva, to Ti moc přeju! :) Víš jak se to říká, hlavně moc netlačit na pilu, jinak se to posere... :D :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  6. Páni! Gratuluju :) Já jsem přítele poznala přes messenger skupinu, která vznikla díky distanční výuce. Popravdě jsem na tahle online seznámení taky nikdy moc nevěřila.. Každopádně, očividně je potřeba dát šanci všem formám seznamování. :D Jsem moc ráda, že jsi to nevzdala!

    Sdílím úplně stejný přístup jako ty, hlavně si užívat to, co máme právě teď. Ono se to nějak vyvrbí. o:)

    Naivní holka
    naivniholka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám zatím bohužel negativní zkušenosti, ale je fajn vědět, že se najdou výjimky a moc ti to přeji a držím palce! :))

    OdpovědětVymazat
  8. To je krásná zpráva. To se tak skvěle čte :-)
    Gratuluji a doufám, že to půjde dobře. Přece jen se na seznamkách najde někdo, kdo také hledá lásku. Asi jich je málo, ale přece jen :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Myslím, že v této době je na seznamkách spoustu super lidí. Přeci jen, koronakrize se na vztazích taky podepsala a kde jinde se seznámit? Je fajn, že ti to vychází. Snad bude všechno zalité sluncem a budeš mít minimálně skvělého kamaráda :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Asi fakt platí, že... kdo hledá, ten najde. :)

    Ela

    OdpovědětVymazat
  11. Přeji hodně štěstí! :) Já byla v září jako svědkyně kamarádce, která se vdávala za kluka z Tinderu :)

    Gabux | Poslední článek

    OdpovědětVymazat
  12. přeji hodně štěstí ja si takto našla manžela již jsme spolu 12 let xD a mame i malou ♥

    OdpovědětVymazat
  13. Gratulujem a prajem aby vám to dlho vydržalo...

    OdpovědětVymazat