Není to tak dlouho, co jsme se s přítelem přestěhovali do většího pokoje po jeho bráchovi a abych pravdu řekla, chtělo by to pár úprav, který nám omezený rozpočet úplně neumožňuje. A proto jsem se rozhodla soutěžit o nábytek a vybavení na Heureka.cz. Cílem je napsat příspěvek ohledně toho, jak bych si pokoj představovala, takže hurá do toho a třeba se štěstí jednou unaví a sedne na chudáka... :) 

Asi každé ložnici by měla dominovat pohodlná postel, já osobně jsem nadšená z postele Gabriela, která je navíc v odstínu dub sonoma, který se nám hodně líbí už nějakou dobu. Na takové posteli si dovedu představit sladké usínání. A to se daří o to lépe, když má člověk kvalitní matraci, což se o té naší současné říct nedá. Já jsem navíc astmatik, takže Ecomatrace mi přijde jako ta nejlepší varianta nejen pro zdravá záda, ale také klidné spaní. A protože kromě knížky a lampičky musím mít u postele položenou alespoň gumičku, kapesníčky, brýle a pití, tak noční stolek je nutností. 

Co si budeme povídat, protože asi jako spousta dalších děvčat mám přetékající skříň, ve které ale rozhodně nemám co na sebe, musím ty věci mít kde uskladnit. A proto jsem si vyhlédla parádní komodu, která by designem pasovala k posteli a nočním stolkům. To by mi udělalo velkou radost, jelikož doteď máme nábytek každý pes jiná ves, jak jsme brali vše, co bylo po ruce, abychom měli alespoň něco. A konečně stolek a křesílko, do kterého se můžu pohodlně svalit s knížkou a čerpat pozitivní energii. 

Náš pokoj není vlastně jen ložnice, je to útočiště, místo, kde si můžeme povídat, číst, užívat si alespoň malou část našeho soukromí, když v bytě přítelových rodičů je pět dalších lidí... A myslím, že na takovém místě by se člověk měl cítit dobře. Pokud bych skutečně vyhrála a realizace se mi povedla alespoň částečně, budu moc ráda. A pokud ne, tak důležité je zúčastnit se. Naděje umírá poslední, co myslíte?

Obrázky mi sem nějak nejdou vložit, nebo po chvíli jsou nedostupné, tak je najdete pod odkazy. A tady pro ukázku pokus o 3D návrh. :) 


Soutěžili jste někdy podobně? Jak jste dopadli?

Vaše Lucka

18 Komentáře

  1. Jojo, parádní pohodlná postel je základ! :) To jednoznačně hlavně pořádný matrace! Podobné soutěže jsem se nezúčastnila a přeji hodně štěstí a ikdyby se nepodařilo, tak stejně věřím, že časem finanční možnosti budou jinde a vytvoříte si pokoj nebo byt dle snů :))

    https://lifebynikys.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě časem budou možnosti, ale i tak by výhra byla příjemná. :) Moc děkuju. :)

      Vymazat
  2. V soutěži ti moc držím palce, bylo by skvělé, získat pokoj podle svých představ! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, kvůli tomu, že budujeme baráček, nechceme moc peníze dávat jinam, tak by to bylo milé. :)

      Vymazat
  3. Přeji hodně štěstí v soutěži :) Člověk potřebuje mít to svoje nejútulnější místečko, který si sám vyšperkoval a je tam prostě spokojenej <3

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, máš naprostou pravdu, zvlášť když žádné velké soukromí nemáme, o to víc bychom to ocenili. :)

      Vymazat
  4. Nikdy jsem se žádné takové soutěže neúčastnila. Ale máš super představu a moc moc Ti držím palce! :)
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! :) Třeba se povede a když ne, svět se nezboří. :)

      Vymazat
  5. Moc držím palce, věřím, že vlastní prostor, kam se můžeme po dlouhém dni vrátit, relaxovat a cítit se dobře je důležitý, tak snad se štěstí usměje!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, taky si to myslím a třeba se štěstí skutečně usměje. :)

      Vymazat
  6. Také se přidávám a držím palce! Všechno dohromady pěkně ladí, tak doufám, že se poštěstí. :)
    Soutěží jsem se nikdy neúčastnila. Bohužel jsem předem negativní a říkám si, že stejně nemám šanci. Nejspíš dělám chybu. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si to taky říkám, jsem na tom stejně. Nikdy jsem nic pořádně nevyhrála, tak si říkám, proč to nezkusit, můžu být jenom příjemně potěšená. :)

      Vymazat
  7. My máme skříň v barvě dubu sonoma a je to moc hezká barva :) Přeji hodně štěstí v soutěži! Už se mi párkrát podařilo něco i vyhrát, tak snad to dopadne i Tobě ♥

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, taky se mi moc líbí a myslím, že je vhodná prakticky pro všechny interiéry. :) Moc děkuju. :)

      Vymazat
  8. Máš skvělý vkus. Moc bych ti přála, aby jsi vyhrála <3
    Já mám na soutěže docela štěstí. Jednou jsem vyhrála vstupenky na koňskou akci, podruhé vstupenky na biatlon do NMNM a nedávno tričko od jedné tenistky. Moc bych ti přála, aby se na tebe štěstí usmálo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi zlatíčko, Lení, děkuju. :) Já teda nikdy nic většího takhle nevyhrála, ale kamarádka kdysi soutěžila a vyhrála lístky na Majáles, tak jsme šly spolu. :)

      Vymazat
  9. Držím v soutěži palce! :) A s nahráváním obrázků na blogger mám popravdě poslední dobou taky problémy...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, třeba to vyjde. :) No, ono je to jak kdy, někdy bez problémů a jindy s jedním článkem tolik crcání. :-D

      Vymazat