Když jsem byla na základce nebo na střední, přišlo mi, že čas plyne hrozně pomalu. Každý den, nedej bože vyučovací hodina, se vždy tak zvláštně táhl... A teď? Čím jsem starší, tím mi přijde, že dny nějak plynou rychleji a mění se v týdny a měsíce. A tak i já přicházím s dalším měsíčním shrnutím mé cesty za lepším já, tentokrát se jedná již o 4. měsíc.


Je až zvláštní, jak se člověku postupně mění názory a přesvědčení. Sport mě nikdy zrovna dvakrát netáhl, vždycky jsem byla v tomhle ohledu dost pasivní a do sportu jsem se hnala až v případě, že mě někdo táhl s sebou. No a teď jezdím dobrovolně na kole ob den kolem patnácti kilometrů. A překvapivé je, že mě to baví. Stejně tak se těším na lekce zumby, které moje cvičitelka už zprovoznila každou neděli, takže mám příležitost se zase znovu opřít do cvičení a věřím, že celkově hubnutí tak půjde mnohem lépe. :)

Nemyslím si, že víc je třeba říkat. To, že se cítím dobře, je základní stavební kámen. S tím můžu pracovat. A protože jsem si nedávno udělala novou obličejovku, kterou jste mohli vidět už na mém instagramu, myslím si, že úbytek téměř 25 kilogramů už tam vidět je. Co myslíte?


Mějte se rády.

Vaše Lucka

18 Komentáře

  1. Rozdíl je vážně vidět, to je super! Pohyb není vůbec špatná věc, člověka to nabije energií a uvolněné endorfiny zlepší celý den a náladu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, Teri. :) Máš naprostou pravdu, dřív jsem to tak nevnímala, ale dneska si už pohyb a sport docela užívám. :)

      Vymazat
  2. I když se neznáme, tak jsem na tebe stejně pyšná za to, co pro sebe děláš. Většina lidí si neustále pouze stěžuje, ale není s tím ochotná udělat nic. Ty jsi jdeš ale za tím svým a to je skvělé! Zároveň věřím, že budeš i motivací pro ostatní. Jen tak dál! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, hrozně to pro mě znamená! :) Snažím se, je to ještě dlouhá cesta a možná občas klopýtnu, ale chci dojít ke svému cíli. :)

      Vymazat
  3. Na fotce je vidět opravdu velký rozdíl :) je skvělé, že Tě sport začal bavit. Pokaždé se těším na zhodnocení dalšího měsíce a dělá mi velkou radost, že se ti daří :) jsi moc šikovná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Leni, to jsem moc ráda. :) I já se těším, až sem přidám vždy další zhodnocení, pokroky je třeba zaznamenávat, jsou motivací nejen pro ostatní, ale především pro mě. Někdy si připadám, že se nic nezměnilo, ale potom přijdu sem, podívám se a hned mám lepší náladu. :)

      Vymazat
  4. Moc ti to sluší! Pohyb je něco, co spousta lidí teprve objevuje, zatímco pro někoho jiného (mě) je to nedílná součást života. Každý si ale musí objevit to své, co ho baví :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :) Ano, máš pravdu, pro někoho je to nedílná součást života a někdo se mu celý život vyhýbal... Ale jsem vážně ráda, že jsem konečně to své objevila a budu se toho držet. :)

      Vymazat
  5. 25 kil dole, tak to je vážne paráda. Jasne že je vidno.. Len tak dalej...

    OdpovědětVymazat
  6. Wow, 25 kg už je dost a naprosto ti gratuluji! Je senzační, že tě baví to, co děláš! Já se teď začala taky o dost více hýbat než předtím. Běhání, kolo, posilovna a kurzy na kruhu. Zumbu bych si zopakovala, chodila jsem na ni kdysi dávno a šíleně mě bavila. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, Jani, už je to skutečně něco. Když jsem začínala, ani jsem nevěřila, že takhle daleko dojdu. :) Držím palce, ať se ti daří a baví tě to i dál. Zumba je vážně super, učitě to někdy zkus znovu, je to super odreagování. :)

      Vymazat
  7. Ty jsi kočka! Držím palce s motivací. Je úžasné sledovat, jak tě zdravý životní styl baví. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrozně moc děkuji, začínám se do toho pomalu dostávat a myslím, že tahle cesta je skutečně ta správná. :)

      Vymazat
  8. Wow! Je to neuvěřitelný, jak pomalu se měníme, a nakonec se na fotkách téměř nepoznáme. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, těším se jednou, až skutečně budu spokojená, na to, jaký ohromný rozdíl to bude. :)

      Vymazat