Když jsem poprvé psala o tom, že začínám hubnout, zmiňovala jsem, že nejprve sport vynechám a teprve poté, co sundám dolů pár kil, která mě tíží, začnu se sportu věnovat. A v té době jsem se také začala zajímat o možnosti, kterak si investici do sportovních aktivit nějak ulehčit. V rámci zaměstnaneckých benefitů jsem se dozvěděla o programu MultiSport. Sice jsem ten název znala už dříve, nicméně neměla jsem úplně jasno, co si pod tím mám představit. Dnes už mohu směle říct, že pokud bych hledala nové zaměstnání, karta MultiSport pro mě bude určitě jeden z velmi zajímavých benefitů.

Pokud jste se s Multisportkou ještě nesetkali, dovolte mi, abych vám ji představila. Pokud si tuto kartu přes vašeho zaměstnavatele zřídíte, získáte tak každý den jeden volný vstup do jednoho z nabízených sportovních zařízení. Samotná společnost tvrdí, že u 99 % partnerů nebudete muset na vstup doplácet ani korunu. A využití je skutečně široké, bez problémů vám pokryje vstup na zumbu, jógu, pilates či návštěvu fitka jako takového, spadá sem i návštěva plaveckých bazénů a mnohé další. Pokud se chcete dozvědět, zda ve vašem okolí jsou zařízení, která tuto kartu akceptují, určitě se podívejte na jejich stránky, do vyhledávání zadáte vaši lokalitu a na mapě vám vyskočí partnerská zařízení. 

Já osobně jsem si tuhle kartu pořídila na půl roku za 3.300,-, což je nějakých 550,- měsíčně. To mi nepřijde vůbec zlé, když si vezmete, že chodíte na cvičení třeba dvakrát týdně, tak už se vám měsíčně kartička vyplatí. Nicméně cena se odvíjí od toho, jaké podmínky má váš zaměstnavatel s Multisportem, proto pro vás může platit malinko jiná. 

Když jsem si vybírala, kterým cvičením začnu, byla pro mě celkem jasná volba zumba. Chodila jsem na ni už kdysi a vždycky jsem ji měla ráda. Sice jsem pak chodit přestala, vlastně ani nevím proč, ale začít chodit znovu mě ohromně nabylo energií. Člověk se tak nějak vyřádí a já mám to štěstí, že chodím k holčině, která energií přímo hýří. Protože nejsem zrovna sportovní typ, bála jsem se, že budu zadýchaná, zničená, že mě budou bolet nohy a že to celkově nedám. Všechny obavy mě opustily hned po první lekci. Necítila jsem se unavená, dokonce jsem to i udýchala. A i když jsem byla rudá jako rak, cítila jsem se báječně. 

Co vy a MultiSport karta? Máte ji nebo jste o ní už slyšeli?

Vaše Lucka

6 Komentáře

  1. Multisportku si pořídil přítel. Já takové benefity nemám, ale nevadí i tak sportuji. :-) Na Zumbu bych ráda zašla, jen škoda, že nikde poblíž v okolí není. Těsně před karanténou jsem poprvé byla ve fitku a teda byla jsem sama zebe sebe překvapená. Tak se těším, až budu moci s přítelem vyrazit zase. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne každý zaměstnavatel ji poskytuje, to je pravda, ale i bez ní se dá vesele sportovat, jak říkáš. :) Já jsem dřív měla problém s jógou, hrozně jsem na ni chtěla, ale u nás nikde nebyla. :-D

      Vymazat
  2. Nikdy jsem o této kartičce neslyšela, ale vypadá to hodně zajímavě :) je super, že tě zumba baví :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc mě chytla, stejně tak mě bavila už dřív a dneska už vlastně ani nevím, proč jsem chodit přestala. :-)

      Vymazat
  3. Multisport kartu taky využívám. Už při návštěvě fitka 1-2 týdně se mi vyplatí. U současného zaměstnavatele ji máme za 400 měsíčně, v předcházející firmě byla dokonce úplně zdarma. Zumba je skvělá! Osobně využívám multisportku hlavně na trampolínky (jumping) a na jógu, ale lze s ní levěji chodit i na wellness nebo do sauny. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máte za krásnou cenu, vyplatí se opravdu za pár návštěv. :) O trampolínách jsem slyšela a až se trochu rozhýbu, tak je taky zkusím. Na jógu jsem se moc těšila, ale nějak mě zklamala, ještě zkusím u jiné lektorky a uvidím, třeba to není nic pro mě. :-)

      Vymazat