Dnes je to přesně měsíc, co se stravuji v souladu s Cambridge Weight Plan. Jít s kůží na trh není nikdy jednoduché, pro mě vůbec, ale rozhodla jsem se, že budu upřímná nejen sama k sobě, ale i k vám. Protože to může být motivace, která může někoho nakopnout. To je důvod, proč jsem už dřív začala psát pod svým jménem, to je důvod, proč se netajím svým osobním životem... A i kvůli tomu jsem se vám svěřila se svým hubnoucím procesem s CWP. 


Na fotkách můžete vidět dvě mé obličejovky, levá je focená na Silvestr, než jsem se rozhodla začít se sebou něco dělat, pravá je focená včera večer, když jsme si šli s kamarády sednout do hospody. Je to zvláštní sedět v hospodě a nepít, ale nemůžu říct, že by mi to vadilo, vždycky jsem se uměla bavit i bez pití, jen jsem většinou pila colu a teď neperlivou vodu. Blízkým přátelům jsem řekla, proč nepiju popravdě a známí si zatím myslí, že držím suchý únor (aspoň k něčemu je ten měsíc dobrej :-D).

Já osobně už rozdíl vnímám, přeci jen téměř sedm kilo už se trošku projeví. A musím říct, že je to pro mě ohromná motivace, protože se cítím dobře. Jako kdybych se po dlouhé době opět nadechovala, nemám ještě dobojováno, ani zdaleka ne, ale budu bojovat dál, protože to za to stojí, protože se chci cítit dobře ve vlastním těle a protože jde o mě. A já si to zasloužím.

Vy si to zasloužíte taky. Pokud něco chcete, jděte si za tím. Stojí to za to. Nikdo jiný to za vás nikdy neudělá, mohou vám radit a říkat, co máte dělat, ale kroky musíte podniknout sami. Já se odrazila ode dna a pokusila vstát, zatím stojím jen tak malátně, ale brzy začnu chodit a věřím, že na mě čeká budoucnost, ve které už budu běhat.

Mějte se rádi. Jste úžasní a originální, tak se nebojte jít proti davu.

Vaše Lucka

13 Komentáře

  1. Rozdíl je veliký, jsi šikovná! Já díky správné stravě zhubla 22 kg, díky za tip na CWP, mrknu na to. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji, věřím, že správná strava je základ, snad se mi bude dařit stejně jako tobě! :-)

      Vymazat
  2. Je vidět velký rozdíl:-) jsi moc šikovná! Jen tak dál. Budu ti moc držet palce:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, ty jsi moc hodná, děkuju mnohokrát, je to pro mě velká podpora. :-)

      Vymazat
  3. Páni takový rozdíl za necelé dva měsíce?! Tak to je obrovský pokrok, velký palec nahoru a držím palce, aby to takhle šlo dál a ty si byla ve svém těle co možná nejdříve spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, jakmile mi přijde Multisport karta, začínám s cvičením a věřím, že to bude pokračovat i nadále tím správným směrem. :-)

      Vymazat
  4. Moc hezké fotky, sluší ti/vám to tam. To je pravda, musíme ty kroky podniknout sami, nikdo to za nás jiný neudělá. Já už se pokouším vstát ze dna hodně dlouho a pořád se mi to bohužel nedaří nějak uskutečnit. Chce si to věřit a ta víra v sebe tam ale chybí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, věřím, že i tobě se podaří odrazit se od dna. Víru v sebe člověk někdy hledá dlouho, ale jakmile ji najde, tak už ji nepustí. Držím ti palce ve tvé snaze! :-)

      Vymazat
  5. o CWP jsem asi dosud necetla, nebo si to uprimne nepamatuju, nasla jsem si o tom neco az ted, koukala jsem i na tvuj predchozi clanek, kde o tom pises, i jaky mas jidelnicek atd... za me musim rict, ze nevim, jestli bych to zvladla. uprimne moc na zadne koktejly a podobne uz neverim. mamce jsem ted rozmlouvala keto dietu, aby to nezkousela, protoze hrozi jojo efekt.
    ja jedine co jsem kzousela, byl opravdu zdrave sestaveny a spocitany kaloricky jidelnicek od vyzivove poradkyne, a musim rict, ze to mi pomohlo :) a zhubla jsem. :)
    jedine, co me u tebe děsí, nebo spis u tve diety. ze z toho jednoho koktejlu k veceri bych asi mela hlad. verim, ze je v nem treba vse podstatne, ale nevim, asi bych se i tak bala... ale evidentne to funguje, protoze aspon podle fotek, jsou viditelne vysledky, coz je supeR: )
    jestli je to i pokrok za dva mesice, to zni super:) verim, ze je to spravna cesta pro tebe a ze ti to prinese to, co si prejes :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Keto je něco podobého, to máš pravdu. Ono jde podle mě především o to, aby člověk po skončení toho programu nenajel na své špatné stravovací návyky, ale aby si z toho něco odnesl. Já třeba plánuji přejít na nízkosacharidové stravování. Musím říct, že kdysi jsem takto sestavený jídelníček, jak sama píšeš, vyzkoušela také. A skutečně jsem jedna hojně a zhubla, dokonce jsem podobnou paní navštívila před tím, než jsem s Cambridge začala, ale ta už mi jídelníček nesestavila. Jen mi řekla, co mohu jíst a kolik. A můj problém je v tom, že si to sama dohromady nedám. Tohle je odrazový můstek, nikoli konečná cesta. :-) Mohu tě ujistit, že ty koktejly jsou skutečně syté a dokonce chutné. :-) Jinak ti moc děkuji za milý komentář a tvou vlastní zkušenost. Vážím si toho. :-)

      Vymazat
  6. Páni, 7 kilo to už je pěkná práce, ačkoliv já nejsem úplně zastánce koktejlů ale spíše všeobecně zdravého životního stylu, ale chápu, že každý jsme jiný a každému vyhovuje něco jiného. Já cvičím každý den a už je to také znát, akorát teď už to nedělám jen abych zhubla, ale protože mě to hrozně baví a chci být silná. Ačkoliv někdy se mi samozřejmě taky nechce :D Tak držím palce, ať to jde dál, dokud nebudeš spokojená, ať tak či tak, zhubnout je tvrdá práce, takže gratuluji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc ti děkuji, cvičení začínám od března, nejprve jsem chtěla sundat nějaké to kilo, protože přeci jen je každé navíc znát, a teprve potom začít cvičit, zpevňovat a pohybovat se. Věřím, že až mě přebytečná kila nebudou trápit, najdu si k pohybu svou cestu sama. :-) Držím ti palce a přeji, ať tě cvičení pořád baví. :-)

      Vymazat
  7. Držím palce. Chce to strašně pevnou vůli, vím o čem mluvím. Před čtyřmi lety jsem zhubla 20 kg. Je to boj, ale kdo vydrží, vyhraje.
    Hodně štěstí.
    Jitka

    OdpovědětVymazat