Zdravím, zlatíčka.

Dnes jsem tu s trochu odlišným článkem. Je to spíš takové ohlédnutí za posledními dny a mou neaktivitou. Ne, že bych na blog neměla čas. Času bylo dost. Ale v poslední době mě od psaní, čtení a komentování odrazovaly časté potíže s blogem. Jsem ráda, že se blogová komunita na popud mnohých uživatelů rozhodla vydat prohlášení a vysvětlit nám, co se děje. Čekala jsem, že jsou problémy spojené s přechodem na nové platformy, ale popravdě jsem doposud tenhle přechod nijak nepocítila, tak mě to trošku vzalo.

coffee, city, and book imagealone, be strong, and black and white imagelove, letters, and love letter image

Vzhledem k tomu, že se mi článek v posledních dnech několikrát vymazal, nemohla jsem komentovat své oblíbené blogy, protože mi komentář prostě nešel odeslat, zmizel mi vydaný článek, který se nakonec po třech dnech opět objevil atd., byla jsem trochu skeptická a rozhodla jsem se vyčkávat. Na tento týden mám ještě připravený jeden článek, možná se nakonec opět zapojím do psaní, protože to vypadá, že dochází k jistému zlepšení...

Pokud bych ale v následujících dnech nebyla tolik aktivní, je to z jediného důvodu - vyčkávám. Neodcházím, nepolevuji, ale s větší aktivitou si chci počkat na chvíli, kdy se problém trošku uklidní, a já budu schopná napsat článek, aniž by se mi vymazal. Stejně tak se s velkou vervou a chutí opět pustím do čtení vašich článků a jejich následného komentování, které snad už bude fungovat normálně, aniž bych musela donekonečně neúspěšně zadávat platnou adresu blogu.

Jak jste pocítili blogové problémy vy?

Vaše Lucka

9 Komentáře

  1. S platnou adresou jsem měla taky problém při komentování... nakonec jsem dala před adresu http:// a najednou to šlo, tak nevím. Četla jsem na Srdci blogu, že přechod může trvat až několik týdnů, tak se obrň trpělivostí, snad to pak už bude normálně fungovat.

    OdpovědětVymazat
  2. Nevím. Přiznám se, že to že nic nefunguje, mě začíná štvát. Chtěla jsem znovu rozběhnout blog se vším všudy, ale to prostě není možné. Když už najednou jde něco, co předtím nešlo, přihlásí se nějaká další věc, co najednou přestane fungovat.

    OdpovědětVymazat
  3. Pocítila jsem zatím jen to, že v komentářích musím dodávat do adresy webu i ono http://www. Jinak se nepošle. Jinak na blogu nejsem, takže to je zatím tak jediné, co jsem pocítila, kromě mnoha slibů na Srdci blogu, které se zájmem sleduji...

    OdpovědětVymazat
  4. Problémy jsem bohužel také pocítila :(. Prvně se mi nechtěly odeslat komentáře, popř. špatná adresa a pak zase zobrazit články. Snad už to bude dobré. Také jsem se dost lekla

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuju za komentáře, holky, snad už to brzy budeš vše fungovat, jak jsme zvyklé.

    OdpovědětVymazat
  6. Snad už bude jen a jen dobře. Zatím se to uklidnilo a doufám, že už na dobro.   

    OdpovědětVymazat
  7. Přesně jak říkáš, úplně to samé se mi taky dělo.

    OdpovědětVymazat
  8. Už by sa to malo spamätať aspoň dúfam mne už vide pridávať aj články aj komentovať a to som mala nervy, lebo mi nešlo skoro vôbec nič ... Ale hádam, že sa to už konečne spamätá :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já myslela, že mě raní mrtvice (rozepíšeš si krásnej dlouhej článek, zveřejníš a on si pak zmizí!) Ale hlavně že už je to vpohodě:)

    OdpovědětVymazat