Zdravím, zlatíčka!

Dnes vám přináším jen takový drobný článek ohledně něčeho, co mě v poslední době potěšilo. Na blogu u Hemitson se konala soutěž o obraz, ve které jsem se zapojila, a nějak se mi podařilo vyhrát. Podmínkou výhry bylo napsat do komentářů situaci, kdy mi život dal z ničeho nic něco, co jsem nečekala a stalo se z toho něco skvělého, nečekaného, za co jsem byla nakonec ráda.

Obvykle na výhry skutečně nemám štěstí, ale zkusila jsem to a zúčastnila jsem se. A vida, štěstěna se na mě usmála. Níže můžete vidět mou odpověď v komentáři.



Komunikace s Nikol byla super, hned mě kontaktovala emailem a můžu vám říct, že jsem z toho měla vážně radost. Balíček odeslala rychle, stejně tak rychle během jednoho týdne dorazil. A uvnitř se kromě obrazu na plátně, který si pravděpodobně pověším do nové kuchyně, až bude baráček hotový, ukrýval i milý vzkaz, za který taky děkuji.

Tady můžete vidět obrázek, který se na plátně ukrývá, přišel s černým podkladem. Mrzí mě, že jsem nestihla vyfotit naživo, ale chodím teď jednu noční za druhou, protože kolegyně je v nemocnici, a když jsem doma, jsem spíš jako mátoha... Tak mi to snad prominete, já myslím, že i takhle vypadá super. A do budoucí kuchyně jednou padne jak ulitý. :-)
Vinylová fototapeta When life gives you lemons, make lemonade - motivational quote - Vinylová fototapeta

Jak to máte se soutěžemi vy? Zúčastňujete se a vyhráváte?

Vaše Lucka

20 Komentáře

  1. Ja na súťaže veľké šťastie nemám, ale gratulujem k výhre a dúfam, že si ju užiješ! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc gratuluji :) určitě pak nezapomeň v kuchyni vyfotit, prosím ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Super výhra, já většinou nesoutěžím

    OdpovědětVymazat
  4. Gratulujem k výhre. Každý, keď vyhrá sa poteší. Ja som párkrát vyhrala, a bol to veľmi dobrý pocit. No, aj keď sa stále zapájam do súťaží o auto, tam sa mi nedarí!

    OdpovědětVymazat
  5. To ti blahopřeji k výhře, obrazy jsem na blogu viděla a jsou překrásné :)

    OdpovědětVymazat
  6. gratuluji! taky se mi nepoštěstí jen tak něco vyhrát

    OdpovědětVymazat
  7. gratuluji :) i malá drobná vyhra dokaze cloveka hrozne potesit a zlepsit mu den :) ja jsem v zivote párkrát vyhrála, nikdy nic velkeho, jako dovolena nebo podobne, to ne, ale nejaky drobnosti, to jo :) treba knizku nebo listky do kina, a tak, je to hrozne prijemny pocit :) a jeste kdyz je to treba vyhra kterou muzu obdarovat druheho nebo ho za to vzit do kina, je to o to prijemnejsi :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já tedy také nemám moc štěstí, ale jednou se stalo, že mi ségra dala CDčko a já pak jeho delux verzi vyhrála ještě v soutěži Jinak se nedivím, že jsi vyhrála, to co si napsala má úžasnou zprávu! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já vůůbec nevyhrávám. Ačkoliv teď naposled jsem se zapojila u jedné blogerky a vyhrála jsem obraz a vlastně ještě jednou i lůj na rty a měla jsem obrovskou radost, protože mám jinak smůlu! Takže tobě ještě dodatečně gratuluji!!

    OdpovědětVymazat
  10. Gratuluji k výhře, užij si ji! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Gratuluji, to vypadá moc pěkně:) Mně se v soutěžích daří jak kdy, ale jsem vždycky šťastná i za drobnosti:)

    OdpovědětVymazat
  12. Děkuju, holky, já obvykle právě taky nic nevyhraju, o to větší radost z výhry mám.

    OdpovědětVymazat
  13. Jé, tak to ti gratuluju.. Já jsem osobně ještě nikdy nic nevyhrála, ale nějak extra se soutěží neúčastním, takže to bude asi i tím :)

    OdpovědětVymazat
  14. Páni, super, gratuluju. Mně by se tohle nepovedlo. D A ten obrázek se do kuchyně opravdu hodí perfektně.

    OdpovědětVymazat
  15. Gratuluji! Ráda se do soutěží zapojuji, ale ne do takových, kde musím sledovat FB, instagram a kdesi cosi. Mám ráda, když máš právě popsat nějakou situaci, vytvořit něco zajímavého, prostě nejde jenom o klikání a sledování.

    OdpovědětVymazat
  16. [18]: Stará určitě nejsi, já jsem v těchto SONB apod. soutěžila taky... To už je ale skutečně docela dlouho...

    OdpovědětVymazat
  17. Také Ti gratuluji. Kupují si jednou za měsíc časopis JOY , nebyla tam soutěž o něco konkrétního . Bylo to o kdo napíše nějaký vzkaz , názor na vydané číslo časopisu tak může vyhrát něco . Napsala jsem tam a pak asi po měsíci . U nás nečekaně zvonila pošta. Vyhrála jsem profesionální sadu na upravování obočí . Vůbec nikdy nic jsem nevyhrála až tedy na tohle a tak jsem úplně zirala když jsem zjistila že je to pro mne .

    OdpovědětVymazat