Zdravím, zlatíčka. :)

Protože čas od času nakupuji na ali, rozhodla jsem se vytvořit sérii článků, ve kterých vám ukážu, co objednávám, kolik to stojí a jak jsem s produkty spokojená. Jedna z posledních objednaných várek zahrnovala následující produkty, odkazy najdete při kliknutí na obrázky.

3670112288_154377077_aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()

1. Dětské pyžamo s různými motivy - cena 6,84 $
2. Dětské tričko - cena 3,19 $
3. Obal na Huawei P9 Lite - cena 1,59 $
4. Obal na Huawei P9 Lite - cena 4, 74 $

1 (2)D13988A(107)_260266aeProduct.getSubject()

5. Náušnice - cena 1,39 $
6. Větráček na mobil - cena 1,09 $
7. Ochranné sklo Huawei P9 mini - cena 1,68 $
8. Držák na telefon - cena 0,77 $

Obvykle se snažím vybírat si produkty, které mají vysoké hodnocení a dobrou zpětnou vazbu s fotografiemi, abych zamezila nákupu nějakého "šmejdu". V tomto nákupu se mi podařilo ulovit pěkné věci, které musím pochválit. Pouze větráček na mobil mě zklamal, požaduje funkci OTG, kterou třeba můj telefon z roku 2016 nemá, když jsem ho vyzkoušela na telefonu sestřenky a jejího přítele, sice fungoval, ale neustále jim to telefon restartovalo, takže za mě zklamání.

Co mě hodně potěšilo, tak to je ten černý kryt na telefon, který můžete vidět nahoře. Ten chtěl můj brácha (většinu krytů, které uvidíte, chce on) a musím říct, že vypadá hodně luxusně. Za tu cenu je to naprostá paráda a určitě doporučuju, i když mu brácha dává zabrat, zatím drží bez problému.

Nakupujete na ali? Máte zájem o podobné články, které se těmto nákupům budou věnovat?

Vaše Lucka

18 Komentáře

  1. Tak tohle jsou asi nejtypičtější věci, co se tam dají sehnat a nebála bych se je koupit. Většinou absolutně odpovídají ceně. Já tam teda kupuju občas a jen takové fanouškovské blbiny nebo dekorace. Tuhle jsem si objednala dvě sady nalepovacích dekoračních motýlů (po přestěhování jsem furt ještě nevymyslela kam je dám ) a nebo přívěsek SHIELDu. Přemýšlím o květináči Groota a furt mě štve, že nemají žádný pořádný šperky se znakem Plenitelů A tyhle kravinky většinou do pěti dolarů (i když občas pošilhávám i po něčem větším, ale nikdy se mi nechce většinou jít přes deset) fakt naprosto odpovídají ceně a je to akorát.

    OdpovědětVymazat
  2. Ešte som odtiaľ nekupovala nič, ale niekedy by som sa na tú pozriem a uvidím či tam nenájdem niečo i pre seba hoci kryt na telefon mi by sa hodil i mne

    OdpovědětVymazat
  3. Nějaké produkty odtud mám, ale teď hodně nakupuji na wish :)

    OdpovědětVymazat
  4. To jsou super věci! Nejvíc mě zaujal ten držák na telefon, už po něm pokukuju pěkně dlouho! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nikdy jsem na Ali nekupovala, abych upřímně řekla, tak s tím ani nekupovat neumím Ale mám pár známých co si tak objednávali něco a většinou to byli opravdu špatné ohlasy, tak právě nevím. To pyžámko se mi líbí velice :)

    OdpovědětVymazat
  6. Už jsem tam pár věcí objednávala a vetsinou vzdy spokojenost. Na obaly si nemohui stezovat. Objednávala jsem tam třeba černy s motivy lapače snu a je super :) jen sklo na mobil mi zatim neprislo tak uz jsem to reklamovala :( ale jinak vetsinou super. :)))asi bych se tam bala objednat neco vetsi a drazsi, vetsinou kupuju nejaky mensi dárky a drobnosti, nebo kryty ci bizuterii, ci vychytavky do domacnosti, ale zatim za me spokojenost :)))))

    OdpovědětVymazat
  7. Když obal na mobil, tak jedině z aliexpressu, protože tady v obchodě dáš za něj strašně moc peněz . Pěkné věcičky!

    OdpovědětVymazat
  8. ooo.. :) to triko vypadá velice dobře.. :) taky mám z tama obaly na telefon, a super.. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Na ali i ebay nakupuji, ale v poslední době to docela krotím a kupodivu super krok pro mě a moji peněženku. Ale víc než tyhle kravinky tam nakupuji oblečení, plavky a tak :)

    OdpovědětVymazat
  10. Na ali nenakupuju a vlastně ani na takových těch podobných obchodech. Ale jednou brácha objednával z wishe, tak jsem si přiobjednala šaty a byla jsem mile překvapena. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ještě jsem tam nikdy nakupovala, ten držák na mobil je skvělý

    OdpovědětVymazat
  12. Nakupuju tam pravidelně, hlavně věci do domácnosti a tak :) vycházejí tam levněji

    OdpovědětVymazat
  13. [1]: To je pravda a kryt za dva dolary se u nás rozhodně nesežene. Takže na tyhle blbinky je ali úplně super volba, zvláště pak bez poštovného.

    OdpovědětVymazat
  14. Ja nakupujem na aliexprese len také taktiež drobnosti, dávnejšie som si kúpila pár kúskov aj z oblečenia, ale nikdy to nebolo dobré, a mala som to na sebe možno 1-2 krát. Ja si nakupujem stále sklá na telefón, ako aj ty si si kúpila, pretože naozaj za tú cenu sa to naozaj oplatí, a ja kupujem väčšinou tak, že sú 2 v balení. Takže super, len nedávno sa mi podarilo kúpiť omylom na iný telefón (moja chyba). Tiež som si kúpila aj niekoľko náramkov a takýchto záležitostí, ale tie som tiež mala možno tak párkrát, takže takéto veci už na aliexprese som si zákazala kupovať. Krytov som si tiež nespočetne veľa poobjednávala, aj teraz mám momentálne jeden na telefóne z aliexpresu, takže hodnotím pozitívne, až na niektoré (ktoré neboli v realite také ako na obrázku). Ale posledne objednávam z ali také veci ako fixky, popisovače, zaujímavé lepiace pásky, a takéto kreatívne veci. Oplatí sa.

    OdpovědětVymazat
  15. Větráček a kryty a skla na mobil taky na ali kupuju a jsou super! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ano nakupuju tam celkem často :) Bohužel se často spálím a zboží není nic moc. Škoda, že ten větráček nefunguje, bylo by to super :) Obaly na telefonu jsou odtamtuď bezkonkurenční :)

    OdpovědětVymazat
  17. Hodně se mi líbí ty náušnice . Vypadají zajímavě

    OdpovědětVymazat
  18. Na Aliexpressu občas taky něco objednám, vesměs se jedná o hodinky a laky na nehty

    OdpovědětVymazat