Zdravím, zlatíčka!

Vzhledem k tomu, že člověk je tvor společenský, přicházím s filmovou nabídkou několika premiér v únoru 2018, abyste se mohli jít společensky rozvíjet. Já osobně jsem byla v kině včera a můžu Vám říct, že film byl super a brzy na něj napíšu recenzi, která se tu objeví, tak se na ni můžete těšit... Takže připravení? Tak hurá na to, co nás tenhle měsíc ještě čeká v kinech. :)

pizza, quotes, and make out imagedisney, young, and forever image
friends with benefits, justin timberlake, and Mila Kunis image


Padesát odstínů svobody
Výsledek obrázku pro fifty shades of freed

Žánr: Drama, Romantický, Thriller, Erotický
Délka filmu: 101 minut
Režie: James Foley

Pokud si myslíte, že vstupem do manželství pro Anastasii (Dakota Jonhson) a Christiana (Jamie Dornan) končí veškerá legrace a že legendární Červenou mučírnu předělají na dětský pokoj, nemůžete se víc mýlit. Vynalézavost a fantazie novomanželů nezná mezí, zvlášť když je díky Christianově pohádkovému bohatství opravdu nemusí nic limitovat. Ana se však nechce stát manželkou uvězněnou ve zlaté kleci a je rozhodnutá pokračovat v úspěšně rozjeté kariéře knižní redaktorky, což Christian snáší se skřípěním zubů. Rostoucí emancipace jeho ženy se však záhy stane "bezpečnostním rizikem", protože z minulosti se vynoří bývalý Anin kolega Jack Hyde, který má s oběma nevyřízené účty a pro pomstu je schopen udělat cokoliv. Jenže Anastasia už dávno není ta rozklepaná studentka, jež má napsat rozhovor s miliardářem, ale čím dál sebevědomější paní Greyová, která ví, že i svoboda může mít až padesát odstínů, a o žádný z nich nechce přijít - Jacku Hydeovi a dokonce i manželovi navzdory. (Cinemart)

Alenka v zemi zázraků

Žánr: Fantasy, Myteriózní, Rodinný, Pohádka
Délka filmu: 110 minut
Režie: Otakáro Maria Schmidt, Jana Kristina Studničková

Poetické vyprávění malé dívky, která jako Alenka v říši divů putuje krajinou svého dětství jako kouzelným labyrintem a pozoruje a zaznamenává svět. Sny a realita se jí prolínají a vykreslují skrze její rodinu a svět slavností, kterými doslova protančí svým fantazijním viděním světa. Před očima jí ožívají tajuplné a legendární postavy Malého Prince, Andělky, Jana Nepomuckého a dalších - na Malé Straně a v okolí Karlova mostu a také v Itálii, kde v kraji své babičky prožije kouzelné zážitky na karnevalu v Benátkách. Alence odejde její vysněný kamarád a s ním jí zemře její dětství. Pomocí "zázračné" koule najde střed labyrintu za zrcadlem své duše a vzkřísí se do dospělosti. (APK Cinema Service)

Věčně tvá nevěrná

Žánr: Drama, Komedie, Romantický
Délka filmu: 105 minut
Režie: Milan Ciesler

Josef a Miluška jsou manželé už snad celou věčnost. Miluška učí aerobik a svého manžela i dospívající dceru neúnavně zahrnuje péčí. Josef svou ženu miluje, ale má slabost i pro mladší a krásnější ženy. Jejich manželství, spolu s Josefovým krachujícím nakladatelstvím, se pomalu řítí do záhuby. Na záchranu přijíždí teta Marta, která má šílený plán jak krachující manželství i nakladatelství Josefa zachránit. Jako zkušená psycholožka, pracující v manželské poradně, naordinuje manželům nevěru - musejí se přistihnout in flagranti. Bláznivá hra může začít. (Bioscop)

Myslím, že tři typy budou bohatě stačit, ono nic se nemá přehánět. Na druhou stranu, pokud by se někdo chtěl podívat na další filmové novinky, tak zde přidávám odkaz. Zalíbilo se Vám něco z mého výběru? Konkrétně poslední komedie si myslím, že bude stát za to, ačkoli české filmy sama v oblibě moc nemám, ale už jsem viděla několik ukázek a stejně tak titulní písnička Věčně nevěrná od Xindla X a Sabiny Křovákové se mi vážně zalíbila. Ostatně to můžete posoudit sami. :)


Vaše Lucka

1 Komentáře

  1. Tak, z tohto výberu ma zaujalo len 50 odtieňov slobody a to som ešte posledný diel ani neprečítala a nevidela ani jeden z filmov

    OdpovědětVymazat