Zdravíčko, děvčátka. :-)

awsome, draw, and girl imagememories, quote, and text image

Je mi líto, že vás v poslední době zanedbávám, ale abych se přiznala, tak se mi zdá, že čím méně povinností mám, tím méně času mám. Já vím, je to paradox, ale je to tak. Abych začala, chci se vám pochlubit, že jsem úspěšně složila všechny zkoušky tohoto semestru, takže mou jedinou další povinností je splnit praxi a potom i SZZ. Páni, ani tomu nemůžu uvěřit, že ty tři roky na VŠ utekly tak rychle. Jeden by řekl, že se čas vleče, na základce mi to tak vždy připadalo, ale od přechodu na střední se mi zdá, že je všechno až moc rychlé. Už začínám chápat, proč dospělí vždycky říkají, že si děti přejí rychle vyrůst, ale dospělí by se zase chtěli vrátit do dětských let. :-)

No, abych se věnovala tomu, o čem chci psát, musím vám říct, že jdu dnes večer na maturitní ples své kamarádce, o které jsem už psala v předešlém článku. Vzhledem k jejím padajícím vlasům máme v plánu si celý večer užít a na vše zapomenout, už se moc těším, na chvíli se vrátím do super okamžiku svého vlastního plesu. :-)

Ale to bych nebyla já, kdybych nezjistila, že by se mi hodily nějaké nové šaty. Ne, že bych nic na sebe neměla, ale přiznejme si to, chtěla jsem něco nového... A tak jsem včera vyrazila s přítelem do obchodního centra Futurum v nedalekém Kolíně, ale víte co? Jsem dost zklamaná, hodně jsem sázela na Gate, New Yorker a Orsay, ale buď jsem slepá, nebo prostě opravdu v průběhu plesové sezóny obchody šaty vůbec neřeší. Pokud tedy nepočítám pozoruhodnou košili pytlovitého vzhledu, která byla k dostání v New Yorkeru pod názvem šaty.

Vážně jsem zírala, ale prostě v plesové sezóně nejsou k dostání šaty, opravdu jsem žádné nenašla, a to jsem se fakt snažila. :D No, nedá se nic dělat, vyrazím v těch, co mám doma, ale stejně mi to nedá a musím se zeptat, je to u vás podobně nebo prostě měly obchody jen vyprodáno?

Snad si dnešek užijete, venku to vypadá pěkně pošmourně a zamračeně, ale určitě to bude fajn den i večer! :)

Vaše Lucka

6 Komentáře

  1. Kromě svého maturiťáku před 4 lety jsem na žádném plese nebyla. Nechodila jsem do tanečních, takže jsem hrozná tanečnice Nedávno jsem se dívala na krásné plesové šaty, ale když je nemám kam unosit, tak by bylo zbytečné je kupovat ;)

    OdpovědětVymazat
  2. gratuluji k úspěšným zkouškám ano, vše utíká rychle a snad sis ples užila!

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji ke zkouškám, já je také udělala, akorát svůj  první semestr v prváku, bohužel jsem zaspala a rozhodla se jít na VŠ až dýl A na plesy nechodím - nejen, že mě to tam nebaví, nemám s kým jít a největší důvod je, že neumím tančit

    OdpovědětVymazat
  4. [1]: Já jsem do tanečních sice chodila, ale stejně to žádná sláva není. Navíc přítel nechodil, takže si stejně moc nezatančíme...

    OdpovědětVymazat
  5. Moje mamka je na šaty přímo vysazená a doma se nám jich hromadí kupa . Mamka ale nakupuje přímo v obchodech, kde seženes JEN ŠATY, takže nemám nejmenší tušení, jaký obchod to je.

    OdpovědětVymazat