Zdravím, zlatíčka. :)

Jak už to bývá mým zvykem, v rámci prokrastinace od učení jsem tu s novým článkem. :D A dneska to bude něco trošičku jiného, než na co jste ode mě nejspíš zvyklí. Dneska se totiž malinko zaměřím na adrenalin. Respektive adrenalinovou show. Včera večer totiž v O2 aréně v Praze vystupovali šílenci z Nitro Circus, takže jsem u toho nemohla chybět. :)

S bráchou jsme dostali lístky na tuhle show k Vánocům a byl to zajímavý, netradiční dárek, který mě mile překvapil. Musím říct, že i když nejsem žádný akční sportovec a podobně, bylo to vážně fajn. Celý večer provázel jak anglicky, tak česky mluvící moderátor, který nejenže představoval samotné účastníky skoků, ale taky nás zasvěcoval do toho, co vlastně kluci předvedou.

jump and water imageadrenalin, boys, and fun image
gamble, life, and all in image

Když se nad tím tak zamyslím, jsem z celé akce nadšená víc dneska, než jsem byla včera po jejím ukončení. Asi se mi to tak nějak rozleželo. :) Ono, ne že by se mi to celé včera nelíbilo, to určitě ne, ale bylo celkově hodně špatné ozvučení, takže jakmile začala hrát hudba, kluci vytáčeli motorky nebo dav víc skandoval, nebylo těm moderátorům vůbec rozumět. Hned na začátku se mě brácha ptal: "Rozumíš mu anglicky?" A já na to jen to, že nerozumím ani tomu, co mluví česky! Tohle mě vážně mrzí, protože jsem se těšila právě i na to, že si trošku procvičím angličtinu...

Ale jak říkám, byla to fajn a zajímavá zkušenost, možná bych na to někdy příště šla i znovu. :) Byla k vidění spousta zajímavých věcí, karambol s dobrovolníky, kdy na motorce jeli čtyři, potom battle CZE vs. USA, nejrůznější triky na koloběžce, kluk, který po úrazu v této show před několika lety ochrnul a zůstal na vozíčku, přesto se nevzdal a na speciálně upravené motorce jezdí dál... Tohle všechno je jen část, kromě toho nám na obrazovce pouštěli třeba děsivé karamboly toho daného skoku, který teprve přijde, různá videa ohledně jejich tréninku a tak podobně.

Vaše Lucka

0 Komentáře