K písmenku R jsem se rozhodla přiřadit romantiku. A to asi hlavně z toho důvodu, že jsem nedávno četla článek, kde jedna bloggerka psala o tom, jak by chtěla zažít pravou vánoční romantiku, takovou tu kýčovitou, kterou můžeme vidět v amerických filmech. :) Když jsem její článek četla, jako kdyby mi mluvila z duše, proto jsem se rozhodla vytvořit krátký článeček o romantice.

christmas, love, and you image snow, winter, and night image love, kiss, and light image

Ani nevím, jestli chci psát přímo o vánoční romantice, která má bezpochyby svůj velký díl, ale spíš o romantice jako takové. Důvod je k tomu celkem prostý, zkrátka mi přijde, že dnešní svět na romantiku nějak zapomíná... Většinou všichni někam spěchají a na ty vzájemné city, jejich pěstování a drobné pozornosti se nějak zapomíná. Neříkám, že to tak je všude, ale obecně bych to tak asi řekla.

Třeba to vidím i u sebe s přítelem, nějak zapomínáme na tu romantickou část našeho vztahu, teď si tím i uvědomuju, že bych to měla napravit. A abych se přiznala, už dvakrát se mi v poslední době stalo, že mi přítel koupil růži a já jsem se zeptala, co provedl. :D Ne, že by něco provedl, ale takové gesto mě prostě překvapilo, protože na něj normálně nejsem zvyklá. Jak to máte vy, holky? Je romantika vaší součástí nebo se divíte, když nějakou drobnost a maličkost dostanete?

snow, winter, and christmas image christmas, person, and special image winter, fire, and christmas image

Vaše Lucka

11 Komentáře

  1. Tak tu pravou vánoční romantiku bych taky chtěla zažít, ale za prvé nemám kluka a za druhé v čr asi nebude takový ten pěkný sníh :(

    OdpovědětVymazat
  2. Vánoce jsou super, ale žádnou romantiku prožívat nemůžu, když nemám s kým

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: To si taky myslím, že nebude sníh, poslední roky jsou spíš Vánoce na blátě. :/

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem spíše ten holčičí typ holky, jestli mi rozumíš - hodně emocionální, každá druhá blbost mě rozbulí a romantika je moje druhá polovina. Za chvíli to bude osm měsíců od mého posledního vztahu a ačkoli jsem na dotyčného už zapomněla - alespoň co se té romantiky týče, vztah zatím vyhledávat nechci. A nejsem zrovna člověk, který by si šel někam užít, aniž by dotyčného už nikdy víckrát neviděl.

    OdpovědětVymazat
  5. [5]: Jo, já se tomu taky směju, i když by to tak asi být nemělo.

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem romantický typ květina by mě moc potěšila, miluji procházky za každého počasí a přitom se držet za ruce... krása

    OdpovědětVymazat
  7. Kýčovitou romantiku bych hrozně chtěla zažít! První věc, proč to nejde- jsem nezadaná, druhá věc, ono by to chtělo takovou tu vesnickou atmosféru, všude pěkně sněhu, okolo rodinný domky nebo prostě jen příroda. U nás to je celkem složitý, bydlím ve městě a sníh tu moc nevydrží a to není úplně ideální, protože většinou to je u nás spíše taková našedlá břečka     

    OdpovědětVymazat
  8. taky by mě vcelku lákalo, zažít nějakou i takovou tu kýčovitou romantiku:) nebo aspoň víc romantiky, jelikož s přítelem ve vztahu tohle dost zanedbáváme, kytku mi asi naposled koupil někdy na začátku našeho vztahu, přitom i taková jedna růže neskutečně potěší:)

    OdpovědětVymazat
  9. [8]: To ano, procházky mají své kouzlo.

    OdpovědětVymazat