Tak Vám musím říct, že při pohledu na obrázek níže, jsem se hned po ránu musela pořádně rozčílit!


Jeden si říká, že co se týká přípravků na hubnutí a tvoření svalů, už ho nic nezarazí, ale jakmile na mě spolu s reklamou vyskočil tenhle klučina, který může být tak ve věku mého mladšího bráchy, zpěnila se mi krev v žilách! Já chápu, že i malej kluk nebo jak bych to jinak řekla, může být namakanej - třeba můj brácha hraje od dětství fotbal a je vůbec celej hyperaktivní, takže trošku břišáky má, ale klučina na obrázku má tělo na svůj věk naprosto nepřirozené, nehledě na to, že celá ta reklama působí vzhledově tak, že máme děti dávkovat nějakejma sračkama.

Fakt mě to nakrklo, protože prostě tyhle kraviny ať si dělaj pro dospělé, ale dát na reklamu na vytváření svalů kluka, kterýmu může být tak patnáct, no jako sorry, to je prostě moc.

Já nevím, jsem divná nebo vám to taky přijde nenormální? Prosím, hlavně mi neříkejte, že je to normální, protože cpát se těmahle sračkama, je naprosto k ničemu, pokud k tomu alespoň necvičíte nebo správně nejíte. Protože kdyby to skutečně tak zázračně všechno fungovalo, jsme takoví všichni...

Nějaký názor?

Vaše Lucka

6 Komentáře

  1. tak tohle rozhodně normální není, tohle už je fakt dost přehnané, navíc tomu klukovi bude tak max 13, ani ne těch patnáct, je to fakt ještě dítě, tohle už je fakt ubohost..

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je fakt hnus, celkově se mi ty "pekáče" nelíbí a takhle se ničit jako dítě mi příjde naprosto hloupé.

    OdpovědětVymazat
  3. Chodím na brigádu, jinak bych nevstala

    OdpovědětVymazat
  4. K fotce řeknu jedno: Ještě že žije photoshop

    OdpovědětVymazat
  5. Osobně se mi svalnatí kluci nelíbí.

    OdpovědětVymazat