Zdravím, zlatíčka!

Doufám, že se máte dobře jako já. :) Takže jsem se rozhodla Vás trošku seznámit s mou maličkostí a to prostřednictvím toho, co ráda sleduji. Já osobně mám strašně ráda většinu cizích seriálů od Gilmorových děvčat až po Hru o trůny, takže se na to jdeme podívat.

arrow, boy, and guys image

Reign - Nádherné středověké prostředí, perfektní kostýmy a napětí, zápletka a osudy postav, u kterých nikdy nevíte, co je vlastně čeká dál. To všechno jemně protkané vlákny magie a tajemna, jak to vždy bývalo s tím, že nikdy nepoznáte, kdy jde o skutečnou magii a mnohdy temnotu.

Arrow - Pokaždé, když si myslím, že už jsem viděla všechno, přijde záblesk minulosti, která v seriálu ukáže ještě nějakou další část, o které nemáme nejmenší tušení. Zároveň nám ukazuje nejen hlavního hrdinu, ale i jeho povedený tým, kdy životy téměř ani jednoho z nich nejsou žádný med, ale dohromady tvoří tým skvělých přátel, za které stojí za to bojovat.

Game of thrones - Hru o trůny prostě musí milovat každý! Alespoň já to tak vidím, není totiž nic úžasnějšího než dějová linie tohohle seriálu. Vyhovuje mi pohled z více stran věci, více osudů jednotlivých lidí poznamenaných krutostí tehdejší doby. K tomu všemu naprosto úžasné kostýmy, draci, krutost, sex, válka... Je to směsice vší špatnosti, ale zároveň jsou ukázány i náznaky lásky a oddanosti.

the big bang theory, sheldon, and tbbt image


The originals - Originals jsem začala sledovat tak nějak hned, co jsem se o tom seriálku dozvěděla a upřímně řečeno, mám ho v poslední době daleko radši než TVD. Originals vzalo celý děj za správný konec, líbí se mi pozorovat vývoj Klause, jeho chování k dceři, jeho ďábelské plány, jak převést svou vlastní matku apod. Zkrátka, další šálek kávy pro mě.

Teorie velkého třesku - Tak tohle je z naprosto jiného soudku než zbývající seriály, které jsem uvedla, ale přesto patří mezi ty nejoblíbenější, na které se prostě dá koukat pořád. Teorie velkého třesku mě naučila tomu, čemu se říká trpělivost, protože mít u sebe někoho, jako je Sheldon, tak mi fakt jebne, proto si vážím toho, koho kolem sebe mám.

Jak jsem poznal vaši matku - HIMYM je další seriál, na který se dá koukat neustále... Já osobně se bavím u každého dílu, přestože jsem ho už třeba viděla, je to super a rozhodně stojí za to dokoukat do konce. Když už třeba i jen proto, abyste viděli, kdo je vlastně matka a proč Ted ty příběhy vlastně celou dobu vypráví.

Vaše Lucka

8 Komentáře

  1. Ja som práve teraz cez prázdniny tiež úplne ponorená do seriálov, z tých, čo si uviedla poznám len teóriu veľkého tresku a ten seriál vážne milujem. Sheldon je síce vtipný, ale asi by som nevedela žiť s takým človekom. Už sa moc teším na novú sériu, skončilo to naozaj zaujímavo a napínavo

    OdpovědětVymazat
  2. rozhodně si někdy najdi čas na breaking bad.  úžasnej seriál.  

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem teda TVD úplně zbožňovala, viděla jsem asi i 3 díly Originals, ale nějak mě to nechytlo. Teorii velkého třesku a Jak jsem poznal vaší matku jsem dokoukala už dávno, super jsou. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji moc :)) jj to máš pravdu ;)taky to tak vnímám :) PS: další tipy na dobré seriály - One Tree Hill nebo Hard of Dixie ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Z tohoto výberu sledujem Teóriu veľkého tresku a Arrow. Kedysi som sledovala aj TVD a Kde bolo tam bolo, ale to ma prestalo baviť.

    OdpovědětVymazat
  6. Řekla bych, že jediný důvod proč na deníky koukám, je Damon. Už měly skončit, jenže zase by to byla škoda, sledovat Damona mě nikdy neomrzí. Ale chci zpázky bad Damona. Třeba na začátku mě hodná Elenka se Stefanem fakt nebavila. Ale pak. Nejvíc mě dostává věta z první série, že nebude jako Katherine a nevystřídá oba bratry. Pff, taková ironie. :)) U posledního dílu bych brečela jak želva, kdybych na něj nekoukala ve vlaku, kde bylo další x milon lidí. Čuměla sem z okna, když na mě šly slzy :)) The Originals je skvělý!!! :))) One upon time, začátek emě bavil, ale ted? NUdaa, to asi ani nedokoukám

    OdpovědětVymazat
  7. Jáááj, šmankoteee, ty jsi úplně milá, jsem ráda, že se ti líbí můj lay nebo mám taky svůj styl , já totiž nejsem žádný grafik, a tuto nádheru co jsi vytvořila ty, to já bych nevytvořila ani za nic úúúžasný to tu máš :) milujem letní barvičky a ta žlutá je úúúžasná :) děěěkujem :)

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělý výběr. :3 máš skvělý blog, určitě se sem někdy vrátím

    OdpovědětVymazat