Tak se opět hlásím s dalším podzimním článkem! Věřím, že spousta vás si na začátku listopadu říká (možná jste si to řekli i dřív), že je načase pomalu se rozhlížet po vánočních dárcích. Já, abych se přiznala, jsem některé nakupovala už v létě. :D Jo, jsem blázen! Ale na mou obranu, byly to jen drobnosti. A navíc, většinou jsem to právě já, kdo dárky shání den před Štědrým dnem, tak jsem chtěla mít letos konečně trošku rezervu.

Co ale chci článkem říct, k tomu se teprve dostávám. Já jsem totiž vcelku pragmatický člověk, co rád spojuje příjemné s užitečným, takže jsem se rozhodla napsat článek o tom, jak si můžete nakoupit a ještě si k tomu něco užít. :) Na druhou stranu věřím, že to pro vás nebude žádná novinka, tak to berte spíš jako tip.

V listopadu totiž začínají vážně letět na slevovýc portálech akce na zájezdy za nákupy. Já osobně mám takové věci ráda, protože zbožňuji tu vánoční atmosféru, která je například v Drážďanech a když k tomu přidám trošku toho nakupování, jsem teprve spokojená. :) Co se týče oblečení na slevových portálech, to za mě rozhodně nebrat, protože se tváří, jako že je levné, ale přitom si na vás prodávající namastí kapsy, ale o tom radši až příště.


Pokud můžu doporučit, pak si kupte zájezd do Drážďan. Z vlastní zkušenosti vím, že je to parádní zážitek. Vánoční trhy tam jsou naprosto báječné, můžete za celkem rozumné ceny nakoupit spoustu blbinek. A navíc většina těchto zájezdů je koncipována tak, že nejenže jedete na trhy, nýbrž vám ukáží i velké supermarkety, kde se dá vážně dobře nakoupit a u mnohých máte i prohlídku blízkých památek. Pro někoho, kdo rád klidné tempo a pohodičku to asi moc není, protože i když se celý den zdá dlouhý, nakonec musíte kvaltovat, pokud chcete stihnout všechno, ale já si klidně přidám už jen proto, abych viděla tu nádhernou vánoční výzdobu.


Někdo si říká, že třeba v Praze jsou taky vánoční trhy a je to pěkné, to ano, nemůžu říct půl slova. Vlastně se na ně a vánoční stromeček jezdím ráda dívat, ale atmosféra a výzdoba tam je přeci jen o něčem trošku jiném... :) Tak doufám, že jsem vás alespoň trošku vánočně naladila. Pro ty, co mají radši trošku akce, vyzkoušejte průvody čertů, ty mají taky pořádné grády!


Píšu to sem možná trošku brzy, ale ono je lepší si to hlídat už dopředu, protože ty akce bývají celkem vyprodané, tak čím dřív, tím větší výběr máte. :)

Vaše Lucka

0 Komentáře