Přeji krásné, i když zamračené odpoledne. :)

Protože mám volno a přítel je v práci, trošku se nudím a rozhodla jsem se, že najdu na internetu pár skvělých tipů na krásnou a snadnou podzimní dekoraci. Třeba se vám něco z toho bude zamlouvat, popřípadě jste možná už něco z toho vyzkoušeli, takže se klidně podělte o své tipy a triky pro lepší.

1. Upravte svíčky k obrazu svému
Princip je naprsto jednoduchý a nepotřebujete ani moc věcí, vystačíte si s lepidlem, svíčkou, nůžkami, provázkem a skořicovými tyčinkami nebo bambusu. Určitě je to ideální pro navození příjemné atmosféry podzimu, navíc si jistě najdou své využití, když se teď tak brzy stmívá.

2. Podzimní miska
Nejprve si nafouknete balónek na požadovanou velikost, poté pomocí lepidla lepíte listy jeden ke druhému do tvaru, který vám bude vyhovovat, nevrstvěte listy příliš mnoho, nevypadalo by to pěkně. Nakonec můžete ještě přestříkat celý výtvor lakem na vlasy, miska tak bude pěkně držet tvar. Nedávala bych do ní nic těžkého, ale jako podklad k dekoraci určitě bude vypadat pěkně.

DIY Autumn Leaf Bowls DesignRulz.com

3. Růže z lístků
Tak tohle je jeden z mých favoritů, růžičky vypadají vážně parádně, potřebujete jen provázek nebo drátek a pár větších listů, pokud budou různě barevné, bude to lepší, abyste mohli růžičky dělat více barevné. :) Tohle jsem sama zkoušela a vážně to není žádná věda, pokud byste je připevňovali na věnec, byla by z toho moc hezká podzimní dekorace.

4. Ozdobné věnce
A nebo je tu taková ta klasika, krásné věnce z listí, není problém je navlékat třeba na provázek a svázat, určitě to bude hezká ozdoba na dveře. :) My jsme kdysi doma dělali z listů takový štrůdl, ke kterému jsme připojili nakreslenou hlavu na čtvrtku a pod listy nožky, takže výsledek vypadal jako stonožka.

Tak doufám, že Vám tenhle článek přinesl nějakou inspiraci na podzimní tvoření.

Vaše Lucka

5 Komentáře

  1. Wow, všechny jsou úžasné! Svíčky nejspíš zkusím a možná se vrhnu i na tu mističku!   

    OdpovědětVymazat
  2. Jojo,já studuju mezinárodní obchodku, máme ale právní profilaci, takže máme hlavně právo a různé odborné předměty. No bez kafe to je fakt opruz, to máš pravdu, já poslední dobou mám oči jako krtek, když nepiju to kafe!

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle jsou moc hezké tipy:) Rozhodně se mi líbí ta růžička a ta miska vypadá úžasně!:O

    OdpovědětVymazat
  4. Kdybych já nebyla tak líná, já můžu mít tak hezkej pokoj

    OdpovědětVymazat
  5. [3]: Ty růžičky jsou vážně moc pěkné, viděla jsem je i přidané do ozdobných truhlíků za okno a vypadá to perfektně. :)

    OdpovědětVymazat